Monday, January 21, 2013

Ny vecka, nya möjligheter

Måndag igen och en färsk vecka framför oss! Jag har mycket på jobbet då det snart är dags för löneutbetalningar igen! Mycket som ska tänkas på så ingen får fel! I början var det så nervöst att skicka lönefilen, det är ändå ca 120-130 pers som ska få rätt. Solen skiner på mig här genom kontorsfönstret, ser ut att bli ännu en fin vinterdag! Har sovit ganska dåligt inatt, känner att magen börjar bli tyngre och det trycker på uppmot mera. 3 månader kvar nu! Längtan är obeskrivlig!

Igår pratade vi länge med Chris mamma och pappa på Skype från Australien. Vi pratade lite om framtiden och dels när de ska komma hit och hälsa på men även när vi ska åka ner till Australien igen. De kommer nu i sommar, när vet vi inte riktigt ännu. Men de stannar ett bra tag här hos oss!

Vi är bjudna på ett australienskt bröllop i Grekland i slutet av sommaren så förhoppningsvis kan vi åka dit och träffa många av Chris släktingar då! De reser över från Australien så det får vi verkligen hoppas vi kan åka till!

Sen ska ju vi åka till Australien igen och det blir nog i September eller Oktober. Allt är fortfarande på planeringsstadiet så inget spikat än! Beror fortfarande på en hel del olika saker när vi ska åka och hur länge vi ska vara borta! Men mycket att se fram emot detta spännande 2013!Some photos from our walk yesterday!
It's cold but beautiful! They were iceskating on the ocean yesterday, perfect sunny day for that and no wind at all yesterday! Tried to take a photo when they went past but they were so quick!No comments:

Post a Comment