Friday, January 11, 2013

Hur det gick till när jag träffade Chris

Vet att många har undrat om hur det gick till när jag och Chris träffades så jag ska försöka skriva ihop ett inlägg eller två om det!

Jag var uttråkad hemma och kände att jag ville ut och upptäcka nya saker så jag satt mycket och kollade runt på olika sidor på internet om olika resmål. Detta var 2005 och jag var runt 20 år. Jag kommer ihåg så tydligt att jag tittade på bilder från Surfers Paradise, Australien och tänkte att det var min stora dröm att resa dit. Vilka underbara bilder jag blev helt till mig! Då hade jag läst till friskvårdskonsulent och även hunnit med att läsa en del kurser i ekonomi på högskolan men det kändes som att något fattades. Min kusin var på Rhodos sommaren 2005 och jobbade en säsong på en bar där.
Vi pratade lite då och då i telefon och vi sa båda att vi skulle försöka resa någonstans ihop ett par månader senare. Vi visste dock inte vart vi skulle resa! En dag ringde jag min kusin och sa

- Vi drar till Australien!

Då berättade hon att hon träffat några killar från Australien några kvällar innan på baren hon jobbade på och hon sa att hon skulle snacka lite mer med dem
och få lite tips om Australien.
Så när hon kom hem från Rhodos berättade hon att de bytt mailadress och att killarna från Australien sagt att om vi åker till Australien skulle vi höra av oss så skulle de hjälpa oss. De kunde kanske tom fixa jobb åt oss.

I slutet av sommaren fick jag en sådan oerhörd lust att åka till västkusten så jag ringde till min kusin och frågade om vi skulle åka iväg en helg någonstans.
Då hade hon fått ett mail några dagar innan från en av killarna från Australien som berättade att de var i Halmstad.
De var i Halmstad pga att en av aussiekillarna som varit på Rhodos följt med sin flickvän dit och nu skulle bo där. Så de var där och hälsade på honom innan de skulle flyga tillbaka hem till Australien.
Så vi bestämde oss för att åka dit för en helg och festa med dom. Vi packade bilen full av cider och vin och bra musik sen bar det iväg mot västkusten. Jag hör bara Tylösand låten av Gyllene Tider i bakhuvudet : ) Det var sommar och vi var två tjejer på ett första litet mini äventyr. Mer skulle det bli senare. Vi hade jättekul i Halmstad med aussiekillarna. De berättade galna historier om ormar, kängurus och spindlar och om det stora landet långt långt borta, Australien!
Och vi lyssnade på speciellt en killes, Chris, alla äventyrliga berättelser :)
Han var sprudlande, full av energi, äventyrslust och skratt! Det var också han som sa att om vi kom till Australien kunde han fixa jobb till oss hos hans familj! De ägde en juicebar, ett hotell/ nattklubb och hade även fruktfarmer som behövde folk.


Fortsättning följer.......
1 comment:

  1. Sv: Vet inte om min forra kommentar kom fram... vad kul att mannen din kande igen mig, varlden ar verkligen liten! Gissar att de var Steve de halsade pa i Thailand? Var Chris kompis med Nick, Xavier, Phil o co? :)

    ReplyDelete