Sunday, November 04, 2012

Söndag

Nu var det ett tag sen igen, förstår inte var tiden tar vägen. Det finns inte så mycket tid eller ork till bloggen just nu som jag hade önskat men det kommer nog framöver :)

Igår städade jag hela hemmet skinande rent och så var jag ute och gick en långpromenad med hundarna. Chris jobbade tills tre och sedan lagade han god pasta till oss. Vi passade H på kvällen, underbara busiga lilla 2åringen så det blev mycket bus och lek, godis och Disneychannel :)

Idag har vi mest vilat förutom den viktiga långpromenaden då. Skönt med en sådan dag.Vi hade vårt obligatoriska Söndags Skype prat med Chris mamma och pappa och fick lite uppdateringar om vad som händer i Australien. Så bra med Skype det är riktigt skönt att kunna se varandra och prata hur länge man vill.
I förra inlägget skrev jag om Chris och Olas fotbollsmatch, tänkte att en uppdatering på vad som hände vore på sin plats. De vann och gick därmed upp en division. Jättekul och de firade ordentligt sen på kvällen.

Just got some pictures for you how can't read Swedish. No text today, but there is always google translate :) Oh one thing - Chris and Ola won the game I was writing about in the last blogpost. So they are going up one division for next year! Congratulations! :)
Sun is shining, autumn is lovely like this.


Our car parked in the leaves


On our daily walk around where we live, all photos below
Candles everywhere at home


Chris and H watching DisneyChannel yesterday


No comments:

Post a Comment