Saturday, May 22, 2010

Weekend

Vi har anlänt till Skåne och just nu njuter vi av ledigheten och vår underbara familj!
Det tog ca 5 timmar att köra hit och det var så härligt att lämna Stockholm och bege sig ut på vägen igen. När vi lämnade Stockholm var det strålande sol och riktigt varmt. Jag satt och solade ett par timmar och det kändes som om jag befann mej vid medelhavet. På tiden att Sverige får ta del av solen också. När sedan vintern kommer drar vi till Australien :) Planen är att framöver befinna oss i Australien varje svensk vinter.

När vi kom till Jönköping började det dock regna. C undrade vad Jönköping hade gjort för att förtjäna så mycket regn. Han tycker att det regnar varje gång vi passerar staden :)
Det blir maskeradfest ikväll med Äventyrstema och resten av tiden blir det besök hos vänner och familj. Så underbart att vara här! Skönt att slippa Stockholm ett tag. Nu ska vi fortsätta njuta av helgen! Hoppas ni får en skön helg! Blir mer intressanta inlägg snart :)

We arrived to south of Sweden yesterday and we're enjoying the weekend here with our wonderful family. We are all going to the Adventure Costume Party tonight that my cousins are arranging! Time for a lovely weekend! We're driving back to Stockholm on Tuesday. Enjoy your weekend.

Photo : C with his lovely smile :)

2 comments:

  1. SV: Heeej! :-) Tyvärr är jag inte så superbra på att tipsa hotell då nästan alla som kommit på besök bott hos mig, hehe. Min mamma och hennes kille bodde på ett hotell på La Rambla, men de gillade dem inte för det var väldigt lyhört, hotellet hette Hotel Arc De La Rambla. Men jag skulle kunna tipsa dig att kika på www.barcelona-turist-guide.se, där man kan söka hotell efter stadsområde, efter standard osv. Ger dig länken direkt till sidan med de 4-stjärniga: http://www.barcelona-turist-guide.se/default6.asp?view=barcelona/barcelona-hotell-4.

    Good luck! :-)

    ReplyDelete
  2. Ja det regnar en del i Jönköping, eller molnigt ofta i alla fall, är uppväxt där.. Har svarat på frågestunden nu. :)

    ReplyDelete