Wednesday, May 12, 2010

Good morning Sunshine!

Vaknar av solens strålar och det är ju helt underbart! Våren har äntligen kommit till Stockholm och det grönskar för fullt ute i skogen. Fantastiskt! Sveriges skog är så vacker vid denna tidpunkt, så härligt att gå på långa skogspromenader med hundarna. 
C är på jobbet och det är dags för mej att bege mig också strax. Först ska jag dock äta upp min havregrynsgröt med linfrö och kall mjölk. Det var något jag saknade i Australien, svensk mjölk. Den australienska mjölken smakar inget gott enligt mej :)


It'so beautiful outside and the sun is shining bright today. Will be another amazing day in Sweden. We'll we really need it after that long horrible winter. We spent 3 months in Australia when it was freezing in Sweden so we can't really talk :)
Have a great day everyone.Today I'm wearing this dress that I bought in Australia. Love it.

3 comments:

 1. Hej!
  Vad roligt att du hittade min blogg och vad bra det kändes att höra från någon som är i samma sits som jag. Det är inte alltid lätt men underbart att ha hittat kärleken även om det är på andra sidan jorden.

  Är Chris här i Sverige på ett uppehållstillstånd? Var det isf knepigt att få igenom ansökan? Hur lång tid tog det? Vi är mitt uppe i vår process, tanken är att Simon ska flytta hit till Sverige så snart som möjligt.

  Kommer definitivt titta in igen. :)

  ReplyDelete
 2. Snygg outfit!
  Hoppas du får en härlig dag!
  / Kram Ida

  ReplyDelete
 3. Gud vad märkligt, vi fick vet att Simon inte kunde vara i Sverige samtidigt som vi sökte uppehållstillstånd, han var tvungen att befinna sig i Australien. Eller jag formulerade mig kanske fel när jag frågade Migrationsverket, man tenderar ju att få väldigt olika svar beroende på vem man frågar och HUR man ställer frågan.

  Han kunde alltså kommit hit med ett WH visum och sedan sökt uppehållstillstånd, suck! Jaja, vi är på stadiet att Simon har varit på sin intervju och papprena har skickats till Sverige så nu väntar jag på att få ett formulär sänt till mig. Tror inte jag behöver komma på en fysisk intervju. Det jobbigaste är att inte veta något att inte kunna planera. Att Simon inte kan boka en flygbiljett hit och bara komma med en gång :)

  Vad roligt att ventilera med någon som faktiskt förstår vad det handlar om :)

  Kram

  ReplyDelete