Friday, May 28, 2010

Min väg till Australien Del 2

Jag minns dagen vi packade alla våra saker från hostelet i centrala Sydney och checkade ut. Vi var två små ensamma tjejer i stora staden Sydney utan boende och någon plan alls. Det var så vi ville ha det. Inget planerat allt skulle ju ordna sig ändå, det var det som var spänningen i det hela. Vi hade överfulla stora ryggsäckar där vi gick genom centrala Sydney med strålande solsken. Jag minns att jag hade satt fast en ståltermos som vi fått av Work & Travel utanpå ryggsäcken så det lät som en sådan där kobjällra. Vi skrattade gott åt detta medans vi tog oss genom Sydney. Efter mycket om och men kom vi äntligen ut till vårt mål Bondi Beach. Vi gick runt och letade lappar och frågade folk om de visste någon som kunde hyra ut en lägenhet till oss. Framåt kvällen fick vi napp och åkte och tittade på en lägenhet som låg ett par hundra meter från stranden. Vi hade lyckats och lägenheten var vår!
Vi hade en fantastisk månad i Bondi Beach, väldigt galen kan man sammanfatta den som! Skriver mer om det nästa gång och hur vi sedan drog oss mot Melbourne!

Fortsättning följer.....
Picture 1: Our new friend. He / She came for a visit then and then :)
Picture 2 : Me (right) and  my cousin at Bondi Beach
Picture 3 : Tv team in action at Bondi Beach.
Picture 4 : Our apartment in Bondi Beach
Picture 5 : Me and my friend

4 comments:

 1. Är Petra Mede en bra stilförebild för kvinnor över 40?
  Sänder Lily Allens outfit ut lite äckel-vibbar?
  Sprider Reinfeldt Johnny Cash-signaler genom sin outfit?

  Vad tycker du?

  ReplyDelete
 2. Låter verkligen underbart!
  Det ska bli spännande att läsa om fortsättningen!
  Kram Ida

  ReplyDelete
 3. Nu har jag spenderat över en timme på din blogg. Mycket roligt och intressant att läsa med tanke på min framtida resa. Planerar att åka iväg i november, först resa lite i Asien (inte första gången) och sen vidare till Australien :).
  Verkligen inspirerande och roligt att läsa om dina äventyr! Grattis till ett fint liv! :) kram

  ReplyDelete