Sunday, February 24, 2013

Yesterdays grill outside in the snow

Igår em blev det korvgrillning ute i det kalla men vackra vintervädret! Det blev inte så långvarigt men vackert var det! Vi hann precis klart och när vi gick började det blåsa och solen gick bakom molnen så det blev ännu kallare.
Idag har vi storstädat och varit på middag hos pappa. Skönt att slippa laga denna Söndag. Har precis ätit resten av pannkakorna som vi gjorde igår och nu blir det bara att slappa och vila upp sig inför morgondagen och en ny jobbvecka.

Vi pratade länge med Chris mamma och pappa på Skype i fm. Pratade lite om deras kommande resa hit och bokningar av flyg osv. Vi flyger alltid med Emirates
när ska till Australien. Vi får bra bonus och sist åkte vi business class på vägen hem till Sverige. Det var helt fantastiskt :) Så de ska också testa Emirates denna gång. Bättre att alltid flyga med samma så man samlar poäng.

Some photos from yesterdays grill. It was cold but very beautiful! The ocean in the bsckground is frozen now and tonight it's snowing again. Looks like we have to wait a bit longer for spring.No comments:

Post a Comment