Saturday, September 25, 2010

Sleepy house

Det är väldigt lugnt och tyst idag här hemma. Jag är fortfarande sängliggandes och har fortfarande inte blivit bättre. Den starka antibiotikan gör mej helt totalt slut. Tröttheten har smittat av sig på Chesta o Otus som också sover här bredvid mej. Och så har vi min kära fästman som har varit och tittat på AFL Grand Final tidigt tidigt imorse som också ligger och tar igen den sömnlösa natten. Det var fullpackat av Aussies i Gamla Stan här i Stockholm som var på plats och såg finalen i australiensk fotboll. Det blev tydligen oavgjort efter en väldigt spännande match. Så nu får de spela om matchen. Nej dags att sova igen. Två bilder från Australien bjuder jag på. Snart är vi där igen!


Our home is very quiet and everyone is sleeping. I'm still sick and the antibiotics makes me so tired. Chris is sleeping because he watched the AFL Grand Final early this morning at a restaurant here in Stockholm together with other Aussies living here. Chester and Otus is also sleeping. Looking forward to be in Oz soon again! Here are some pictures from Australia.

 

1 comment:

  1. Simon var lite sur att vi inte kunde åka till Stockholm så han kunde joina Grand Final firandet. Istället såg vi det från soffan hos bror som har Europsport 2. Fast det klart nu kommer det ju en ny chans på lördag!

    Krya på dig!

    ReplyDelete