Monday, June 14, 2010

HeavenI just found the perfect property for me and C in Australia, the place is called Heaven. I understand why :)

4 comments:

 1. Jag skulle inte ha något emot det heller...du hittar inte sådana hus i Sverige direkt :)

  ReplyDelete
 2. Jag är ursprungligen från Karlshamn men bor numera i Jönköping. Var är dina hemtrakter?

  Vi håller fortfarande på och väntar på besked gällande visumet. Jag skickade in formulär och papper i förra veckan, tror jag ska slippa att gå på intervju. Hoppas på ett snabbt svar så Simon kan komma hit innan sommaren är slut. Fast det är ju inget direkt sommarväder att hurra över nu iofs. Hoppas ändå de kan lösa det innan de går på semester på Migrationsverket men snabba har de ju inte varit tidigare så vi får se. :)

  Visade Simon er blogg idag. Han tyckte det var kul att jag hittat någon som var i samma sits som oss..eller ja, det var ju du som hittade mig. Jag sa att han säkert fick ställa massa frågor till Chris om han undrade något - som en Melbourne bo som flyttat till Sverige till en som planerar att göra det :)

  Kram

  ReplyDelete
 3. sv; ja, nu är det nära, nära =)

  ReplyDelete
 4. Wowww!! this is beautiful!! I will definitely talk about it on honeymooned, and of course will give you the credit for it ;)

  By the way, you guys sound kinda like me and my hubby, I am from Puerto Rico he is from Spain. Mixing cultures is a great thing to doo!!!! Uniting the world one pair at a time!!

  saludos from new york

  ps I am glad you liked my blog, come visit more often!

  ReplyDelete