Sunday, June 13, 2010

Beautiful memories

Jag sitter här och kollar igenom alla våra bilder från Australien, så vackra och underbara minnen. Helt oslagbart. Jag längtar tillbaka och inser att det inte är så många månader kvar tills vi är där igen trots allt. Det är en härlig känsla att känna att man hör hemma i två så skilda länder. Jag har alltid varit en tjej som älskat att resa och vill aldrig sluta upptäcka nya kulturer och platser. Det betyder ju att jag stormtrivs i den position jag befinner mig i nu, med resor fram och tillbaka mellan Sverige och Australien. Jag har rest så oerhört mycket i mitt liv pga att min pappa ägde ett stort bussbolag under större delen av min uppväxt. Så jag har sett hela Europa och varit med som en liten miniguide på så många intressanta resor. Ja det är nog helt enkelt meningen att jag ska fortsätta med det, resandet alltså :) Och ingen är lyckligare än jag för det! 

Picture 1: Me and C in Melbourne, Australia. It was a beautiful afternoon with our dear friends. St Kilda is so amazing. 
Picture 2 : Me in the cool Aussie forest. This was on one of our trips in Australia. Lovely memories.
Picture 3 : Me and M on a sunny afternoon. Happy after a great time with tasty food and drinks. 
Picture 4 : C' sister at her wedding in Australia. Words can't describe that lovely day.1 comment:

  1. Härliga bilder gumman!

    Jag mår inte bättre idag.. Var ute igår och det var väl inte det smartaste man kan göra. Hur mår du? Hur var sommarfesten i regnet? =) Saknade du mig?! PUSS OCH KRAM!

    ReplyDelete