Wednesday, December 08, 2010

Nearly there

Igår hade vi en riktig slappdag. Det regnade och åskade så det var skönt att vara inomhus och bara vila. Det har varit så mycket som har varit på gång och jag tror vi alla behöver lite lugn och ro. Nu längtar jag hem till julmyset och julförberedelserna men vi ska ju fira jul här i år så jag får försöka göra det bästa av det. Det känns inte alls som jul snart och det är riktigt trist eftersom julen är så speciell för mig. Vi åker hem till Sverige efter nyår. Igår var vi ute och åt på Chris farfars hotell med min familj och hans familj. Lisa och Jerry är hemma i Sverige nu och resten av familjen åker nu på Lördag.
Sen har vi 3 veckor kvar i Aussie och så åker vi hem. Jag saknar mina hundar så otroligt mycket. 
Nu ska vi äta frukost och se vad dagen bjuder på.


Picture 1 My beautiful mum
Picture 2 Me and Chris
 

4 comments:

 1. Ohh vad fina ni är!

  Roligt att festen blev så lyckad som ni hoppades på och att båda era familjer kunde vara med.

  Förstår att det inte känns så juligt, det ska ju vara mörkt och kallt när det nalkas jul!

  Kram

  ReplyDelete
 2. Hej!
  Jag har en fråga om Visum som jag vore jättetacksam för om ni svarade på.
  Jag var i Australien förra året och hade ett Working holiday visa.
  Nu vill jag åka tillbaka till Australien i höst och min fråga till er är om det går att ordna med ett andra års Working holiday visa utan att ha jobbat 3 månader på farm. Spelar det någon roll att jag har varit hemma ett halv år i Sverige från det att mitt första års visum slutade gälla tills det att mitt andra år börjar gälla?
  Jag har ett par bekanta vars bekanta har köpt visum från en farm (utan att ha jobbat där) för ca 10 000 Aus. dollar. Är detta något ni känner till?

  Tacksam för svar!

  /Lina

  ReplyDelete
 3. Lever ni fortfarande? Det är så väldigt tyst i bloggen, saknar era uppdateringar.

  Kram

  ReplyDelete
 4. Hej! Tack för en bra glogg, synd bara att det inte uppdateras ofta men vi roar oss med att läsa gamla inlägg så länge, det funkar det med!:) Vi heter Frida och Linnea och är 18 år och bor i regniga Borås. I höst vill vi åka ner till Melbourne och förhoppningsvis bo och arbeta där! Det finns massa information om Sidney, men hur är det egentligen med Melbourne? Har du några tips på hur man kan få tag i en billigt boende? Är det lätt att få jobb?
  Vore jättetacksam för svar på bara.frida@hotmail.com
  Hälsningar Frida och Linnea

  ReplyDelete