Sunday, December 05, 2010

One word

I just got one word to say about our Engagement Party last night: 

Amazing5 comments:

 1. Hej!
  Det här känns lite dumt.. men jag såg ditt inlägg på australienguiden angående fruktplockning. Du tipsade om att man ska försöka söka jobb där man sorterar frukt och jobbar inomhus. Räknas även det? Så att man kan söka till ett andra visum senare?
  Jag ska ner till Melbourne någon gång nästa år. Börjar min resa i Sydney.
  Vad heter din morbrors farm? Du har möjligtvis inte någon jag kan kontakta angående jobb? och när är det bäst att söka?

  TACK på förhand!
  Hoppas ni mår bra!
  Om du vill får du gärna svara på min mail (moaakesson@hotmail.com)
  Mvh Moa

  ReplyDelete
 2. Skickar mina varma lyckönskningar!
  / Kram Ida-www.lippstick.se

  ReplyDelete
 3. Hej! Vad kul att du ska till Australien! Här finns verkligen mycket att uppleva. Ja det räknas även om man jobbar inomhus. Eftersom det är så varmt när frukten ska plockas i januari februari så rekommenderar jag absolut det. Vilken månad hade du tänkt åka ner ? De har många backpackers som jobbar för dem så jag kan absolut ge dig deras email adress. Jag kollar med dem och sen skickar jag det till din emailadress. Lycka till! Kram

  ReplyDelete
 4. Hej!
  Även jag såg en kommentar från dig på Australienguidens forum!
  Du verkar ha bra koll på Australien!! Det är så att jag och en kompis ska åka till Austalien i slutet av Januari om allt går enligt planerna! Vi undrar nu vad du tror att vi ska åka till! Vi har hört att många backpackers åker till östkusten! vi vill komma till en stad som är lätt att komma in i och hyffsat lätt att få jobb i bra priser mm! ha du några råd!
  Tack på förhand!
  Häls Julia & matilda

  ReplyDelete
 5. Hej och grattis till förlovningen! Bor ni fortfarande i Melbourne? Flyttade själv hit för 3 månader sedan och älskar stället!

  ReplyDelete