Thursday, October 18, 2012

Autumn in Sweden

Nu är hösten här på riktigt och det har både varit härliga dagar med blå himmel, krisp i luften och alla vackra höstfärger men också gråa dagar med regn. Men det är ju så vår svenska höst är ombytlig :)
Här kommer lite bilder från våra höstpromenader runtomkring där vi bor. Det är en härlig känsla att bo precis där man vill bo just nu. Vi bor nära ett naturreservat och precis vid havet. Det tar ca 3 min promenad för oss och så är vi nere vi havet och har skogen precis intill. 
Nu ska jag tända massor av ljus som jag gör varje kväll och njuta av mörkret och lugnet. En jobbdag kvar sen är det helg och så har de lovat att det fina vädret ska hålla i sig även till helgen. Vi hoppas det stämmer. Here are some pictures from some of our autumn walks around were we live. We really enjoy living here with the ocean only 3 minutes walk away and the forest with nature reserve right around the corner. Today it's Pauline's birthday!(Chris sister in Australia) or right now it's actually over because it's night in Australia but it's still her birthday here in Sweden :) We love and miss you so much Pona!
Biggest Happy Birthday once again!
The Birthday girl, Pauline! My gorgeous sister-in-law from Australia :)


No comments:

Post a Comment