Friday, July 31, 2009

Breakfast

Thank's Sweden for

Afil (can't translate :)
Blabar (blueberrys from the forest)
Knackebrod (swedish crispbread)
Rakost (creamcheese with prawn taste)



I love my Swedish breakfast
and will pack my bag full of food so I have at
least 3 months breakfast supply in Australia.

( They will probably stop me at the quarantine station,
Melbourne Airport, and perhaps you will see me in the TV Show Boarder Security Australia
as the crazy Swede that will hold on to the crispbread for her life )

2 comments:

  1. Tack för din kommentar på min blogg! :) Det är kul o fota och roligt att andra tycker positivt!

    Har du åkt till Australien än? Eller ska du dit snart? :D

    Svensk frukost är oslagbar i vissa stunder. När man är utomlands.. Brukar sakna mjölken framför allt ;) Hehe. / Jenny

    ReplyDelete
  2. Haha, du är knäpp min vän! Såg att du hade bloggen uppe så var bara tvungen att slänga in en kommentar. Nu ska jag jobba vidare, jag lovar ;) Puss och kram / Karin i butik

    ReplyDelete