Friday, May 03, 2013

Tickets from Melbourne to Copenhagen booked!

Så nu var biljetterna bokade för Chris mamma och pappa att komma hit till Sverige. De reser från Melbourne till Köpenhamn om ett par veckor. Så snaaart är det dags att äntligen få besök av dem! De längtar så mycket efter sitt lilla barnbarn och oss också förstås. Ska bli jättekul att de kommer! Vi har längtat och väntat på att detta ska ske. De åker med Qatar denna gång och mellanlandar i Doha. Sen åker vi ner till Australien lite senare i år om allt går som planerat :)
Kanske kanske även Chris syster och hans farmor och farfar plus lite andra släktingar kommer senare i sommar! Lycka! När man bor så långt ifrån varandra tar man verkligen vara på de tillfällen när man träffas.
Guldstunder!





Vårpromenad

Vilket underbart vårväder det är! Idag lyckades jag ta mig ut på en lång runda. Det är mycket som ska klaffa innan man kan bege sig ut. Jag var på väg ut och allt var klart men då var lille Oliver mer hungrig så bara in igen av med alla ytterkläder och fram med mjölkbaren :) Så efter en 40 mins ätande kunde vi äntligen ge oss ut. Han sover bra i vagnen och verkar gilla att vara ute på promenader. Jag hade hundarna med mig och det gick ganska bra faktiskt. Vi mötte andra hundar två gånger och både de och de mötande hundarna skällde väldigt högt men Oliver vaknade inte. Tror han har blivit van av hundskall inne i magen :)
Nu är klockan 03 på natten och jag har precis ammat och nu hoppas jag lille älsklingen vill sova så även jag kan få lite sömn. Chris sover och hundarna sover.
Godnatt!













Wednesday, May 01, 2013

1 maj

Det har varit tyst här och det är inte så konstigt med tanke på att vi nu har vårt lilla underverk här hos oss och all fokus läggs på honom! Kärleken till denna lilla kille är obeskrivlig. Han blir överröst med kärlek från oss och alla andra runtomkring. Vi njuter av att ha blivit föräldrar samtidigt som det är väldigt tufft. Minimalt med sömn och svårt att avgöra ibland vad vår lille goding vill. Det tog ett tag innan amningen kom igång och jag fick frossa och feber nån dag där till följd av amningen. Brösten ömmar och gör ont till och från men det blir bättre och bättte. Idag är det klarblå himmel och strålande sol så idag ska vi förhoppningsvis kunna ta oss ut på en promenad. Första promenaden med Oliver och vagnen var i Söndags. Sen har diverse familjemedlemmar varit ute och gått med honom så jag har kunnat duscha och sova lite. Han vill allra helst ligga vid bröstet hela tiden annars blir det skrikkalas. Så det är toppen att han somnar när de går ut med honom i vagnen. Ibland lycksas vi även lägga honom i vaggan så han kan sova där några timmar ev någon halvtimme.
Det är supermysigt att ha honom vid bröstet men man behöver lite paus ibland annars blir det för tufft.
Nu sitter lille älsklingen upp här i sängen lutad mot en kudde och verkar trivas väldigt bra. Sitter och tittar runt och njuter. Nybytt blöja och nyss ätit :)